Centralafrikanska republiken

View listings

centralafrikanska-republiken.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Centralafrikanska republiken

Fastighet till salu i Centralafrikanska republiken

Centralafrikanska republiken är ett stat i Centralafrika. Dess huvudstad är Bangui. Centralafrikanska republiken gränsar norrut med Tchad, med Sudan och Sydsudan, i söder med Demokratiska republiken Kongo och Republiken Kongo och i väster med Kamerun; Det är ett landlockat tillstånd.

Centralafrikanska republiken kännetecknas av allvarlig ekonomisk instabilitet som orsakas av politisk instabilitet och den humanitära krisen. De flesta av befolkningen i Centralafrikanska republiken är förskjutna eller söker tillflykt i grannländerna.

Fastigheter till salu i Centralrepubliken är inte tillgängliga för lokalbefolkningen, eftersom en anledning till låga inkomster sannolikt kommer att söka hyresboende än att köpa det.

En orsak till ekonomiska och politiska problem, men också en fråga om problem, finansinstitut och särskilt bankerna har beslutat att stabilisera sig i Bangui, huvudstaden i landet. Så det är mycket svårt att hitta fastigheter till salu i Centralafrikanska republiken.

Bimbo är den näst största staden i Centralafrikanska republiken och ligger i sydvästra delen av landet. Bimbo är ett bra exempel på stadslivet och dess trånga marknader är en attraktion för turister. Bimbos befolkning har fördubblats under de senaste tio åren och klimatet är bullrigt och kaotiskt. Här är det enklare att hitta egendom till salu.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 27865

Försäljning Övrigt (Mark), Centralafrikanska republiken, Bangui, Bangui, tallet al asafir

13,646,795.25SEK
Försäljning
Övrigt (Mark)

3280 m²
3280sqm fantastisk tomt till salu i ajaltoun-24km 1 'från motorvägen 3' från ajaltoun centrum 30/75 zonindelning som lämpar sig för: 1-build 3 b...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB